Nieuws vanop winterstage

MAANDAG, 7 JANUARI 2013, 09:15 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Op de afwezigheid van Biglia na is de winterstage in Belek prima gestart. Er werd al goed getraind. Maar wie te zwaar terugkwam uit de feestdagen, moest van John van den Brom extra loopwerk verrichten.


Vargas en Cyriac volgen een individueel programma waarbij ze veldtrainingen afwisselen met sessies in de fitness. Kouyaté, die twee weken geleden aan de knie geopereerd werd, volgt een individueel programma. Hij mist waarschijnlijk wel nog de partijen tegen Gent (Beker, 16/1) en Zulte Waregem (20/1).

Goed nieuws komt er van Ronald Vargas: hij verteert de trainingen goed en heeft geen last meer van zijn knie. De Hondurese tester Andy Najar laat trouwens ook een prima indruk na.

De Sutter loopt gewillig rondjes

Na de algemene training bleef er nog een groepje met Nuytinck, Wasilewski, Odoi, Gillet, Canesin, De Sutter en Kljestan buiten om rondjes te lopen. Wie meer dan anderhalve kilogram aankwam tijdens de vakantie, was de pineut.

Van dit zevental was De Sutter echter geen gestrafte. Hij koos ervoor om zelf mee rondjes te lopen.

Kljestan kwam tijdens de vakantieperiode twee kilogram aan en heeft dus het meeste werk voor de boeg. De Amerikaan trainde echter zelf ook in de fitness en kweekte zo ook wat spiermassa bij.



anderlecht-online forum