Van den Brom wil spits en rekent op Suarez

DINSDAG, 8 JANUARI 2013, 09:49 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Hoewel Anderlecht nog geen transfers deed, weet John van den Brom wel perfect wat hij er deze winter nog bij wil. Hij wil een spits, en de coach wil ok Suarez behouden.


Anderlecht zal het jaar starten zonder Dieumerci Mbokani, maar Van den Brom vertrouwt op Tom De Sutter om hem te vervangen. De trainer heeft alle vertrouwen in de spits maar wil er toch nog een bij, als reserve.

"Cyriac staat verder dan Suarez"

Goh Bi Cyriac liet al verstaan er binnenkort te zullen staan, maar Van den Brom wil meer zekerheid. Hij hoopt dat de speler klaar is voor de play-offs. Suarez staat wel minder ver dan Cyriac op het vlak van revalidatie maar voor de Nederlander is Suarez nog steeds een speler van Anderlecht.

Anderlecht haalde deze winter nog geen speler binnen. We hebben ze er alles aan gedaan om Arkadiusz Milik (spits, naar Leverkusen, red.), Oscar Hiljemark (middenvelder, naar PSV, red.) en De Bock (naar Club Brugge, red.) te halen, maar dat is niet gelukt.

Tester Andy Najar bevalt de trainer wel. De afspraak met de Major League Soccer is dat hij tot het einde van de maand bij Anderlecht blijft en dat de club dan beslist.

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.