Kleber: "Interesse Anderlecht bevalt me zeer"

DINSDAG, 8 JANUARI 2013, 14:37 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Heeft Anderlecht zijn spits gevonden? Volgens enkele media wil paars-wit de Braziliaanse spits Kleber van Porto huren. "Anderlecht is een club met een schitterende structuur en wordt zeer gerespecteerd", zegt Kleber geen neen.


Porto nam de nu 22-jarige Kléber Laude Pinheiro in de zomer van 2011 over van Atletico Mineiro in Brazilië. Daarvoor had hij op uitleenbasis voor Martimo Funchal 15 keer gescoord in 38 competitiewedstrijden. In zijn eerste seizoen bij Porto kwam hij tot negen competitiedoelpunten in 21 duels (11 keer basisspeler, 10 keer invaller). Dit seizoen loopt het minder en kwam de tweevoudige international maar tot vijf invalbeurten waarin hij niet kon scoren.

Een uitleenbeurt aan Anderlecht ziet Kleber dan ook best zitten. "De interesse van Anderlecht bevalt me zeer", zo zegt hij aan Blo Golo. "Ik zou heel graag eens van lucht willen wisselen en opnieuw kunnen lachen op het veld. 2012 was een heel moeilijk jaar voor mij, zowel privé als professioneel. Ik zou graag hebben dat 2013 helemaal anders is. Ik geloof dat dit het goede moment is, maar alles hangt af van Porto. Het moet een goede deal zijn voor alle partijen."

Bron: www.rtl.be, www.nr10.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.