Nieuws uit Belek: Kanu maakt indruk

DONDERDAG, 10 JANUARI 2013, 08:35 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De Anderlecht-spelers genoten in Belek gisteren van een vrije namiddag, maar 's voormiddags werd er pittig getraind. Daarbij liet vooral Kanu erg mooie dingen zien. Ook de technische kwaliteiten van tester Andy Najar vielen op.


Van den Brom liet zijn spelers partijtjes één tegen één, twee tegen twee, en drie tegen drie spelen. Het mooiste doelpunt van de dag kwam op naam van Denis Odoi. Hij nam een voorzet van Nuytinck van achter zijn rug met de hak op de slof en de bal verdween over Proto. "Hebben jullie dat gezien? Heeft iemand dat gefilmd?", riep hij uit.

Massimo Bruno is hersteld van zijn ziekte en trainde net als Ronald Vargas gewoon mee. Gohi Bi Cyriac en Matias Suárez trainden individueel onder begeleiding van fysiektrainer Hubert Lemaire. De hamstringblessure die René Sterckx begin deze week opliep, blijkt mee te vallen. Een echo wees uit dat het maar om een contractuur gaat. Cheikhou Kouyaté, die revalideert na een knieblessure, trainde in de gymzaal.

Bron: Het Nieuwsblad, Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.