Blijft Suarez misschien toch bij Anderlecht?

ZATERDAG, 12 JANUARI 2013, 10:27 - Motivee
Anderlecht-Online No Image Found

Matias Suarez, die nu al twee keer niet slaagde voor de medische tests van CSKA Moskou, trainde tijdens de winterstage gewoon weer mee met Anderlecht. De spits laat zelfs uitschijnen te willen blijven.


De Argentijn voelt zich inmiddels weer uitstekend in zijn vel bij Anderlecht. Toch is hij nog steeds van plan te vertrekken als hij slaagt voor de medische tests. Anderzijds zet hij ook de deur op een kier voor een verlengd verblijf: "Als ik niet slaag, wil ik gerust blijven", klinkt het in de kranten.

Suarez volgde intussen alle matchen van Anderlecht, in tegenstelling tot die van zijn mogelijke volgende club, CSKA Moskou. Sommigen zien hier zelfs een indicatie in dat de aanvaller misschien toch zal blijven. Maar in dat geval, zal hij wel met stevige concurrentie moeten afrekenen. Met Bruno, Vargas en Cyriac heeft coach Van den Brom namelijk genoeg alternatieven.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.