Lukaku: "Praet en Bruno motiveren me"

MAANDAG, 14 JANUARI 2013, 17:04 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na vier en een halve maand blessureleed trok Jordan Lukaku mee op oefenkamp. Tijdens de terugronde hoopt de jonge linksback terug zijn kans te krijgen. "Maar het wordt moeilijk. Ik ben pas derde keuze op mijn positie."


Lukaku blesseerde zich in juli aan de voet. "Een stressfractuur hield me maanden aan de kant", doet Lukaku zijn verhaal in La Dernière Heure. "De coach heeft me daardoor nog maar weinig aan het werk gezien. Dus eigenlijk ben ik een nieuwe speler tijdens de stage."

Vorig seizoen mocht Lukaku tijdens de play-offs enkele keren opdraven als linksback. Dit seizoen hoopt hij opnieuw een stap te zetten. "Maar ik ben slechts derde in de hiërarchie na Safari en Deschacht. Ik zal dus moeten wachten op een blessure of schorsing."

"Ik kom van ver, maar ben erg gemotiveerd. Als ik Praet en Bruno zie, geeft me dat nog meer zin om door te zetten. Zelfs al is het altijd moeilijker als je als jonge keren van onderuit komt."

Bron: La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.