HLN: "Porto zet licht op groen voor Kléber"

DONDERDAG, 17 JANUARI 2013, 08:59 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens Het Laatste Nieuws heeft Porto zijn toestemming gegeven voor de transfer van Kléber. Anderlecht huurt de spits één jaar met optie tot aankoop. Kléber zelf bereikte eerder al een akkoord met Anderlecht.


De voorbije dagen deed Porto-voorzitter Pinto da Costa moeilijk over de transfer. Volgens Het Laatste Nieuws was dit omdat hij het niet vond kunnen dat Kléber al medische tests aflegde bij Anderlecht alvorens er een akkoord was op clubniveau. Kléber komt uit een blessure en de volgende dagen moet blijken hoe fit hij is.

Gazet van Antwerpen meent dan weer dat de transfer nog niet afgerond is. Maar zij lazen in de Portugese pers dat Liedson op weg is naar Porto en deze transfer de weg zou vrijmaken voor een vertrek van Kléber. In dit kader moet volgens deze krant ook de uithaal van de Porto-voorzitter geplaatst moeten worden. Op die manier hoopte hij de transfer van Kléber te vertragen en zelf tijd te winnen om een nieuwe spits te vinden.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.