"Liever tegen Mbokani dan tegen De Sutter"

VRIJDAG, 18 JANUARI 2013, 09:13 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Zulte Waregem komt zondag met twee Anderlecht-huurlingen naar het Astridpark. Eén van hen is Bruno Godeau. Volgens hem zal de terugkeer een emotioneel moment in zijn carrière betekenen.


Bij Anderlecht geloofde men niet echt in Godeau. Paars-wit wilde hem uitlenen aan Roeselare en jeugdcoördinator Jean Kindermans liet verstaan dat hij niet geloofde dat Godeau ooit in eerste klasse zou spelen.

Daarom is de speler blij met een ploeg zoals Zulte Waregem. Bij Zulte is Godeau eerste vervanger voor het centrale duo D'Haene-Colpaert en hij speelde al zes wedstrijden. Hij heeft dan ook geen spijt van de overstap en boekte ondertussen ook de nodige progressie.

Godeau wordt door Zulte Waregem gehuurd tot het einde van het seizoen. Wat daarna komt, weet hij nog niet. Zijn contract met Anderlecht eindigt na dit seizoen en Zulte Waregem deed hem eveneens nog geen voorstel.

"De Sutter is erg moeilijk te verdedigen"

Zondag trekt Godeau naar zijn vertrouwde Anderlecht-stadion, waar hij enkel nog maar speelde met de beloften of in vriendschappelijke wedstrijden. Een emotioneel moment dus. Maar Godeau zal geen tijd krijgen om stil te staan bij de gebeurtenissen. Hij krijgt de zware taak toebedeeld om te verdedigen op Tom De Sutter. Volgens de speler is De Sutter trouwens een zwaar onderschatte speler, omdat die erg slim loopt en een goed positie spel heeft. "Liever tegen Mbokani dan tegen De Sutter", klonk het.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.