Albert en De Vlieger veroordelen gedrag Biglia

VRIJDAG, 18 JANUARI 2013, 11:07 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De afwezigheid van Lucas Biglia kan bij oud-Anderlecht-spelers Philippe Albert en Geert De Vlieger niet op begrip rekenen. "Een gebrek aan persoonlijkheid en kapitein onwaardig", vinden ze.


Philippe Albert vindt Biglia's houding ronduit wagelijk en vraagt zich af hoe het komt dat de speler aan stress lijdt. Met een salaris van meer dan één miljoen euro per jaar, verdient hij in ieder geval genoeg, vindt de oud-speler van Anderlecht.

Tevens maakt hij de vergelijking met de armere bevolking van de gemeente Anderlecht die amper rond komen. "Lijden zij dan niet aan stress?", vraagt hij zich af.

Ook Geert de Vlieger is het eens met Albert, hoewel hij wat milder is. Hij verwijt Biglia vooral een gebrek aan persoonlijkheid.

Beiden zijn het er wel over eens dat de Argentijn weinig reden tot klagen heeft. Volgens hen, zal zijn salaris meer dan behoorlijk zijn en dient hij dringend zijn gedrag tegenover de club bij te stellen.

Albert merkt eveneens op dat Biglia waarschijnlijk zijn eigen ruiten ingegooid heeft met zijn acties. "Dit gaat Europa rond en niemand ziet dit graag gebeuren", besluit hij.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.