Afgelasting levert daklozen heel wat eten op

ZONDAG, 20 JANUARI 2013, 20:45 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

De afgelasting van Anderlecht - Zulte Waregem heeft ook een positief kantje voor heel wat daklozen. RSCA schenkt namelijk al het voorziene eten aan het daklozencentrum Koning Boudewijn in Brussel.


"De club schenkt onder meer: 2800 hapjes, méér dan 2000 broodjes, 2800 stukken patisserie, over de 3000 kg verschillende soorten vlees (hesp, salami…), tientallen kilo’s salades, aardappelen en groeten, gekookte en gerookte zalm... "

'We mogen de zwakken in onze samenleving niet vergeten" verklaart Vanden Stock. "Het zou zonde zijn om al het voedsel zomaar weg te gooien als men weet dat er mensen zijn die geen dak boven hun hoofd hebben. Ik hoop dat de schenking een troost kan bieden aan de mensen die opgevangen worden door de 'Home Baudouin'. Ik wil ook alle medewerkers van RSC Anderlecht danken die gezorgd hebben voor het klaarmaken en het transport. Zij verdienen een pluim om, bovenop hun taken, meegeholpen te hebben aan dit initiatief."

Bron: rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.