Armenteros: "Concurreren met De Sutter"

MAANDAG, 21 JANUARI 2013, 08:40 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Samuel Armenteros traint vandaag voor het eerst mee bij Anderlecht. Naar gelang de krant die we lezen, betaalde paars-wit 300.000 of 500.000 euro om hem meteen over te nemen van Heracles.


Volgend weekend tegen Lokeren is Armenteros speelgerechtigd. Bij Anderlecht is men er overigens van overtuigd dat Armenteros een betere koop is dan Kléber. Armenteros zou complementair zijn met Tom De Sutter, terwijl Kléber gezien werd als een pure vervanger van Mbokani. Aangezien deze zo goed als zeker tot de zomer blijft, is er nog tijd om voor hem een vervanger te zoeken.

Armenteros is gelukkig dat zijn transfer naar Anderlecht een half jaar vervroegd wordt. Daarom krijgt ook Heracles een transfersom. Ook dit stemt de spits vrolijk. "Op die manier krijgen de mensen die alles voor mij gedaan hebben ook nog een compensatie", zegt hij.

Armenteros beschouwt Anderlecht als een topclub en volgens hem is dat ook meteen te zien aan de manier van werken op training. De Zweedse spits, die trouwens uitstekend Nederlands spreekt, is naar eigen zeggen klaar om de concurrentie met De Sutter aan te gaan.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.