De Zeeuw wil carrière herlanceren

WOENSDAG, 23 JANUARI 2013, 09:24 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Oud-Anderlecht-speler Patrick van Diemen is één van de zaakwaarnemers van Demy de Zeeuw. Volgens hem heeft paars-wit een prima zaak gedaan, al is Demy geen zuivere vervanger van Biglia wegens zijn offensievere ingesteldheid.


Volgens Van Diemen is de transfer naar Anderlecht zeker geen stap terug aangezien de club elk jaar voor de titel speelt en meedoet in de Champions League.

De Zeeuw werd waarschijnlijk aangetrokken als vervangen voor Biglia, maar de Nederlander heeft een grotere drang naar voren. Qua balvastheid kan hij echter wel rivaliseren met Biglia. Maar zelfs als Biglia blijft, kunnen beiden zeker naast elkaar spelen.

Volgens zijn zaakwaarnemer gelooft De Zeeuw ook in het project van Van den Brom. Daarom is de speler ook bereid een deel van zijn riant Russisch salaris in te leveren. De middenvelder speelde aanvankelijk uitstekende wedstrijden in de Russische hoofdstad, maar geraakte dan geblesseerd en verdween uit de ploeg. Daarom is de overgang naar Anderlecht verstandig.

Ook Maarten Martens beschouwt De Zeeuw als een uitstekende speler. De Belgische middenvelder looft hem vooral voor zijn intelligentie en creativiteit. De rol van kapitein is echter niet voor hem weg gelegd.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.