"Canesin verhuren zonder aankoopoptie"

VRIJDAG, 25 JANUARI 2013, 08:36 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck zoekt nog een club voor enkele spelers. Eén van de vertrekkers wordt Fernando Canesin. Het plan is hem te verhuren, maar dan zonder aankoopoptie.


En blijkbaar is er veel interesse voor de jonge Braziliaan, die vooral wil spelen. Manager Van Holsbeeck vertelde namelijk dat maar liefst 10 van de 16 eersteklassers geïnteresseerd zijn.

Maar paars-wit heeft ook geleerd uit zijn fouten. Zo werd Bryan Verboom verhuurd met een aankoopoptie van 200.000 euro. Verboom is echter volledig doorgebroken, waardoor de speler voor Zulte Waregem een koopje geworden is. Daarom wordt er deze keer geen aankoopoptie opgenomen.

"Ook voor Juhasz nog oplossing zoeken"

Rond Roland Juhasz blijft het de laatste dagen opvallend stil, maar manager Van Holsbeeck zoekt wel actief naar een oplossing. Juhasz wil echter niet zomaar vertrekken: "De speler wil ook niet overal naartoe. En van Dnipropetrovsk hebben we niets meer gehoord", klinkt het.

Ten slotte is er nog René Sterckx, die is op weg naar Bergen. Net als bij Canesin gaat het om een uitleenbeurt zonder aankoopoptie.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.