De Zeeuw over eerste dag bij Paars-wit

VRIJDAG, 25 JANUARI 2013, 11:05 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Voetballers gaan mee met hun tijd, de meesten hebben wel Twitter maar kersverse aanwinst Demy De Zeeuw heeft daarbovenop zijn eigen blog. Vandaag heeft hij er zijn eerste dag bij Anderlecht beschreven.


Nadat alles vanuit Moskou geregeld was en ik groen licht kreeg om het komende halfjaar voor Anderlecht te mogen spelen moest ik nog mijn huis leeg halen en de huur opzeggen. Woensdag heb ik drie koffers moeten uitpakken in Nederland en weer twee nieuwe koffers moeten inpakken om vervolgens diezelfde avond met de Thalys naar Brussel af te reizen. De komende dagen verblijf ik in een hotel totdat ik een geschikt appartement heb gevonden.

Vandaag stonden de medische testen op het programma. Ondanks dat ik 5 weken vakantie heb gehad heb ik wel iedere week 3 tot 4 keer getraind met personal coach Guy van der Reijden, 3sixty5. De eerste test was in Gent, hier moest ik het maximale eruit halen op de loopband. Een lekker begin van de ochtend! Daarna door naar het ziekenhuis voor hart filmpjes en een fietstest. In 10 minuten tijd word je naar het maximale gebracht, dat was even bikkelen.

Na de testen was het tijd om met de selectie kennis te maken en mijn contract te ondertekenen. Nadat ik iedereen een hand had gegeven en mijn plek in de kleedkamer had gevonden was het tijd voor mijn eerste training bij RSCA Anderlecht. Heerlijke positiespelletjes zoals ik dat in Nederland gewend was. Mijn rugnummer voor dit seizoen wordt nummer 6!

In de avond ben ik nog wat gaan eten in de stad met mijn nieuwe collega Samuel Armenteros. Daarna was het tijd om vroeg te gaan slapen, alle nieuwe indrukken te verwerken en op te laden voor morgen want dan staat er ook weer een hoop op het programma. Testen, trainen en de officiële perspresentatie. Ik heb er super veel zin in!

Volg de blog op http://www.demydezeeuw.nl/.

Bron: www.demydezeeuw.nl



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.