Wintermercato: stand van zaken

VRIJDAG, 25 JANUARI 2013, 19:32 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Bij de voorstelling van Demy De Zeeuw en Samuel Armenteros heeft Van Holsbeeck een overzicht gegeven van nog mogelijke transfers of van spelers die Anderlecht graag tijdelijk ergens wil stallen.


Canesin: "Hij moet zeker spelen, zeker als de transfer van Najar gefinaliseerd wordt die op dezelfde positie als Bruno speelt. Het probleem is dat het crisis is maar met een lagere vraagprijs staan er 10 clubs uit eerste klasse aan de deur om hem over te nemen."

Juhasz: "Hij was vroeger belangrijk maar nu niet meer, dat is eenmaal voetbal. Maar het is niet eenvoudig om een oplossing te vinden. Het probleem is dat een speler als Juhasz niet zomaar ergens naar toe wil. En ook, hier heeft hij een mooi contract."

Verboom: Als Zulte Waregem de optie licht betalen ze amper 200.000 euro. Een fout langs de kant van Anderlecht? "Een dergelijke speler voor amper 200.000 euro, dat is een spotprijs. Een dergelijke fout zal ik niet snel meer maken. Misschien kan ik hem overtuigen om terug te komen door hem drie keer zijn salaris aan te bieden, maar dat zal ik niet doen."

Aoulad: "Hij gaat niet naar Cerle. Het is een zeer gevoelig dossier. Maar als er met zijn hoofd bij is kan hij veel clubs van dienst zijn."

Lumu: "Hij heeft een goede indruk nagelaten. We hadden met Willem II een akkoord om hem te ruilen met Molins maar door diens vertrek moeten we overeenkomst heronderhandelen. Maar we hopen op een positief resultaat."

Bron: dhnet.be




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.