Armenteros: "Het potentieel ligt hier hoger"

VRIJDAG, 25 JANUARI 2013, 19:44 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Armenteros wil zich meteen bewijzen bij zijn nieuwe club. Dat gaf hij alvast aan op de persconferentie. Hij beseft echter dat hij zich eerst zal moeten aanpassen vooraleer hij aanspraak kan maken op een basisplaats.


De spits maakt meteen de vergelijking met zijn ex-club Heracles: "Beide zijn voetballende ploegen, maar het potentieel ligt hier toch hoger. Ik ben er helemaal klaar voor!"

Verder had Armenteros niets dan lof over het Belgische voetbal, waarin er veel minder ruimte wordt weg gegeven dan in Nederland. Hij beseft dat de aanpassing moeilijk zal zijn en dat de handelingssnelheid omhoog zal moeten omwille van het compacte spel.

Toch hoeft de nieuwe aanwinst niet meteen op veel speltijd te rekenen. Volgens Van den Brom blijft De Sutter eerste keuze om Dieu te vervangen: "Armenteros is onmiddellijk inzetbaar. Er kan altijd iets gebeuren", zei hij nog.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.