Geen Biglia en De Zeeuw in de selectie

VRIJDAG, 25 JANUARI 2013, 22:21 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Zaterdag gaat leider Anderlecht op bezoek bij Sporting Lokeren. Geen gemakkelijke opdracht want de Lokenaars staan mooi derde in het klassement. Coach John van den Brom kan alleszins geen beroep doen op Biglia, Vargas en De Zeeuw.


"Biglia is nog niet fit genoeg", licht Van den Brom toe. "Hij heeft vier weken minder getraind en in goed overleg hebben we besloten dat we toewerken naar de bekerwedstrijd van woensdag. Ronald Vargas is terug aan het meetrainen, maar de wedstrijd van morgen komt te snel. Met hem mogen we ook geen risico’s nemen."

Nieuwe aanwinst Demy De Zeeuw is morgen nog niet speelgerechtigd. Van den Brom is op zijn hoede voor Lokeren. "Ik verwacht een moeilijke en pittige wedstrijd voor ons. In Lokeren gaan spelen is nooit makkelijk. Maar wij hebben zo’n goede groep dat we in staat moeten zijn om als koploper daar een resultaat neer te zetten."

Selectie: Armenteros, Bruno, Canesin Matos, De Sutter, Deschacht, Kanu, Gillet, Iakovenko, Jovanovic, Kaminski, Kouyate, Kljestan, Lukaku, Nuytinck, Praet, Proto, Odoi, Safari, Sterckx, Tarfi en wasilewski



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.