Vrouw Mbokani sluit verlengd verblijf niet uit

ZATERDAG, 26 JANUARI 2013, 16:52 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Speelt Dieumerci Mbokani volgend seizoen toch nog bij Anderlecht? Zijn vrouw sluit dat alvast niet uit. "Het is belangrijk de juiste ploeg te kiezen. Komt die er niet, dan onderhandelen we met Anderlecht over een nieuw contract."


Iedereen gaat ervan uit dat Mbokani na het seizoen Anderlecht verlaat. "Onze voorkeur gaat uit naar Engeland", zegt vrouw Marlène in La Derière Heure. "Zijn profiel past perfect bij de Premier League."

Een vertrek deze winter sluit mevrouw Mbokani uit. "Ik zal je zeggen waarom: ik wil mijn zwangerschap in België volbrengen. Tijdens mijn vorige zwangerschap stonden we op het punt naar Wolfsburg te vertrekken en wisselden we elke twee, drie dagen van hotel. Deze keer wil ik dat de baby in België geboren wordt."

Nochtans kwam er een bod. "Tijdens de voorbereiding op de Africa Cup kregen we een bod van Norwich, maar we hebben dit geweigerd. Anderlecht heeft zelfs niet eens onderhandeld met hen. Deze keer is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Als er geen goed aanbod komt, dan gaan we onderhandelen met Anderlecht over een nieuw contract en blijft Dieu gewoon in Brussel."

"We gaan niet zomaar waar naartoe", stelt mevrouw Mbokani duidelijk. "Dieu voelt zich goed bij Anderlecht. Het is zijn droom de club een tweede landstitel en kwalificatie voor de Champions League te geven en dan een grote transfer te maken, maar alles blijft mogelijk."

Bron: La Dernière Heure



anderlecht-online forum