De Sutter: "Coach beslist of ik blijf staan"

ZONDAG, 27 JANUARI 2013, 13:09 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Tom De Sutter zit nu al aan tien doelpunten in de competitie. Tegen Lokeren brak hij de ban met een rake kopbal. De aanvaller blijft er koel onder: "Ik doe enkel mijn job", suggereerde hij na de match.


In de eerste helft had Anderlecht het lastig om in de match te komen. Dat lag vooral aan een stug Lokeren dat goed stond te verdedigen, vond ook De Sutter.

Paars-wit miste tegen Lokeren opnieuw een penalty. De Sutter trapte er nog nooit eentje. Gezien de vele missers, ziet hij het wel zitten om dit te doen: "Dan heb ik dat ook weer eens gedaan", klonk het.

Luxeprobleem

De goede prestaties van De Sutter worden mogelijk een luxeprobleem voor trainer Van den Brom wanneer Mbokani terugkeert van de Africa Cup. De Sutter beseft dat Mbokani weer de voorkeur zal krijgen, al hoopt hij stiekem op een tweespitsensysteem. In dat geval zal Dennis Praet uit de ploeg verdwijnen: "En dat verdiend hij niet", besluit De Sutter.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.