Inter Milaan komt opnieuw bij Biglia uit

MAANDAG, 28 JANUARI 2013, 12:35 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Inter Milaan denkt opnieuw aan Lucas Biglia. De Milanezen willen deze week nog een middenvelder aantrekken, maar eerste keuze Paulinho van Corinthians lijkt te duur. Biglia is één van de twee alternatieven die nu in beeld komen.


Na de slechte prestatie afgelopen weekend tegen Torino wil Inter er nog absoluut een middenvelder bij hebben. De verkoop van Sneijder en Coutinhou bracht samen zo'n 20 miljoen euro op, dus hebben de Milanezen ook weer geld ter beschikking.

Paulinho van Corinthians is Inters eerste keuze. Lukt het niet om hem te strikken, dan komen Biglia en de Servier Zdravko Kuzmanovic (Stuttgart) in beeld. Een bod van 15 miljoen euro werd door Corinthians alvast afgewezen.

Eerder onderzocht Inter de haalbaarheid van onze landgenoot Radja Nainggolan (Cagliari), maar ook die bleek te duur. Kuzmanovic heeft het voordeel in juni einde contract te zijn. Dit maakt hem financieel erg haalbaar. Biglia wordt dan weer 'de juiste man' genoemd, maar ook voor hem kan de transferprijs een obstakel zijn.

Bron: www.sportmediaset.mediaset.it



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.