Sané bevestigt gesprekken met Anderlecht

DINSDAG, 29 JANUARI 2013, 13:13 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens de Franse krant Le Républicain Lorrain staat Salif Sané op het punt om naar Anderlecht te trekken. "Mogelijk speelde ik zondag mijn laatste match voor Nancy", zegt Sané. "Iedereen raadt me aan naar Anderlecht te trekken."


Sané heeft Nancy en Anderlecht toestemming gegeven om de onderhandelingen op te starten. "Anderlecht is een club die bekend is in gans Europa, ze speelden Champions League en staan eerste in de stand. Voor mij zou dit een mooie sportieve uitdaging zijn. Ik heb er met mijn familie over gesproken en iedereen raadt me aan naar Anderlecht te trekken", zo vertelt Sané.

Gisteravond was de transfer van Sané nog niet afgerond. Volgens Le Républicain Lorrain omdat Anderlecht eerst een speler van de hand wil doen. Financieel lijkt de transfer van Sané rond. De speler is akkoord met het salaris dat Anderlecht hem biedt en Nancy zou iets meer krijgen dan het miljoen euro dat het afgelopen zomer zelf voor Sané betaalde.

Sané is een 22-jarige verdedigende middenvelder / verdediger. Nancy nam hem afgelopen zomer definitief over van Bordeaux, nadat ze hem vorig seizoen huurden.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.