Selectie: Anderlecht - RC Genk

DINSDAG, 29 JANUARI 2013, 18:05 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht probeert morgen de deur naar de finale van de Beker van België open te beuken. Voor de heenmatch tegen RC Genk kan John van den Brom terug rekenen op Lucas Biglia. Ook nieuwkomer Demy de Zeeuw zit in de selectie.


Ronald Vargas is terug fit en zal er morgen bij zijn. In vergelijking met de partij tegen Lokeren vallen Fernando Canesin, Jordan Lukaku en Medhi Tarfi naast de selectie.

"We staan nu voor twee finales om uiteindelijk in de echte finale te komen", blikt Van den Brom vooruit naar de dubbele confrontatie met Genk. "Het wordt alleszins geen makkelijk opdracht, want het onderlinge verschil tussen Genk en Anderlecht is niet zo heel groot. Wij moeten het thuisvoordeel uitspelen en het is belangrijk om een tegendoelpunt te vermijden."

Met elf competitiezeges op rij zit Anderlecht in een positieve flow. Bovendien droomt heel de club van de eerste dubbel sinds 1994. "De beker leeft enorm bij mijn spelers en deze groep wil geschiedenis schrijven. De langste reeks overwinningen en de dubbel zijn een doel."

Selectie: Armenteros, Bruno, Biglia, De Sutter, Deschacht, De Zeeuw, Gillet, Iakovenko, Jovanovic, Kaminski, Kanu, Kouyaté, Nuytinck, Praet, Proto, Odoi, Safari, Sterckx, Vargas en Wasilewski.

Bron: RSCA.be



anderlecht-online forum