Luckermans trekt naar Dordrecht

DINSDAG, 29 JANUARI 2013, 19:36 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht verhuurt middenvelder Andreas Luckermans tot het einde van het seizoen aan FC Dordrecht. Dat maakte de Nederlandse club bekend via Twitter. Bij Anderlecht speelde Luckermans bij de U21.


De voormalige jeugdinternational stond in de belangstelling van meerdere clubs, maar koos – mede op aanraden van zijn coach John van den Brom – toch voor FC Dordrecht. “Een leuke club die het goed doet met jonge spelers en waar talenten een kans krijgen”, aldus de motivatie.

Andreas Luckermans kan zowel op de flanken van de aanval als achter de spitsen uit de voeten. Afgelopen vrijdag in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Anderlecht maakte Luckermans veel indruk op de technische staf van FC Dordrecht waarna het contact direct werd gelegd.

“Ik kende Dordrecht voorheen nog niet”, zegt Andreas Luckermans. “Maar ik vond het een goed voetballende ploeg. Ze spelen een spel dat goed bij me past. Het gesprek na de wedstrijd maakte een hele positieve indruk op me. Ik heb er zin in om bij Dordrecht te komen voetballen”.

Morgen (woensdag) zal Luckermans zich melden op de Krommedijk om zich aan te sluiten bij de groep. Hij zal dan direct aan de training deelnemen.

Bron: http://www.fcdordrecht.nl/



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.