Beker: reacties van Proto en Armenteros

DONDERDAG, 31 JANUARI 2013, 00:08 - Motivee
Anderlecht-Online No Image Found

Samuel Armenteros had eerder zijn debuut voor RSCA al gemaakt op Lokeren, maar kreeg tegen Genk voor het eerst echt speelminuten. Hij was al bij al tevreden met de overwinning, maar minder met de manier waarop.


"Natuurlijk ben je tevreden met de overwinning, maar na die rode kaart in de eerste helft hadden we de wedstrijd meteen moeten beslissen. Dit was niet goed genoeg", is Armenteros kritisch voor de ploeg.

Over zijn eigen prestatie kon hij niet veel zeggen. "Ik ben er nog maar net en het is nog wat wennen. Ik moet mijn positie nog wat vinden op het veld en in het team, maar ik wil zo snel mogelijk een basisplaats veroveren."

Ook Silvio Proto besefte dat het beter moest. "We zaten niet goed in de match. Gelukkig slikken we geen doelpunt en kan Jova scoren. Tijdens de tweede helft hebben we de man-meer-situatie niet benut en het is jammer dat we hier het verschil niet meteen maken. Alles blijft nu mogelijk voor de terugmatch."

Met enkele goede reddingen bevestigt Proto weer maar eens zijn uitstekende vorm. Hoopt hij nog op een selectie voor de Rode Duivels? "We zien wel, de toekomst zal het uitwijzen", was hij kort.

rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.