De Sutter breekt de ban voor Anderlecht

ZONDAG, 10 MAART 2013, 09:14 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht knoopte zaterdag weer aan met de zege tegen KV Mechelen. Het won zuinig met 1-0 dankzij een doelpunt van Tom De Sutter. Paars-wit was heer en meester, maar verzuimde om de score hoger te doen oplopen.


Voor de aftrap werden de beloften gehuldigd voor hun toernooiwinst in Viareggio. Ze kregen felicitaties van voorzitter Roger Vanden Stock en Philippe Collin.

Anderlecht eiste de bal op in een eenzijdige eerste helft, maar de afwerking was niet je dat.Kljestan knalde de beste kans op Pacovski, die ook een geweldige parade in huis had op een kopbal richting hoek van een goeie De Sutter.

Gaandeweg kwam de klad in het spel van de thuisploeg en KVM kwam zich opdringen. Maar net op dat moment stak invaller Vargas de bal op het hoofd van een volledig vrijstaande De Sutter: 1-0. KV dreigde met een poging van Diabang maar vooral RSCA verzuimde meer te scoren.

Uitslag: 1-0
Doelpunten: 59' De Sutter (1-0)

Anderlecht:Proto, Gillet, Wasilewski, Nuytinck, Deschacht, Kljestan, Biglia, Bruno (46' Vargas), Jovanovic (71' Suarez), Praet (77' De Zeeuw), De Sutter
KV Mechelen:Pacovski, Vandam, Biset, Bateau, Ghomsi, De Petter, De Witte, Iddi (87' Junker), Rits (46' Diabang), Destorme (83' Van Tricht), Cordado

Geel: 11' Ghomsi, 87' Wasilewski
Rood: /

Scheidsrechter: Pots
Stadion: Constant Vanden Stockanderlecht-online forum