Aruna: "Misschien blijf ik nog wel"

ZONDAG, 17 APRIL 2005, 15:21 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

Hij wisselde hoogtepunten af met dieptepunten, maar Aruna Dindane zal zeker gemist worden als hij in de zomer RSC Anderlecht verlaat. Of is dat nog niet zeker? Aruna verduidelijk één en ander in een interview.


"Ik heb nog een jaar contract. Als er niks komt, speel ik hier gewoon nog een jaar. Ik wil niet hetzelfde meemaken als in augustus. Toen was ik gefixeerd op een transfer, de ontgoocheling was enorm."

"Als er een Franse club komt, ga ik niet moeilijk doen. Ajax? Nee, ik wil in een sterke competitie spelen. Daarom niet op het hoogste niveau, als ik maar elke week een topmatch kan spelen."

Hoewel Aruna niet uitsluit dat hij bij Anderlecht blijft, blikt hij wel terug op zijn vijf jaar in België. "Hier ben ik een man geworden", zegt de Ivoriaan.

"Na elk hoogtepunt kwam een dieptepunt. Ik hoop wel dat de manier waarop de politie me oppakte in dat winkelcentrum, vlak na mijn Gouden Schoen, het ergste is wat ik ooit moet meemaken."

En de scheidsrechters? "Het zijn allemaal mijn vrienden! Ik hou van ze! Al hebben ze één ding niet begrepen. Voetbal is geen exacte wetenschap. De refs kunnen hier hun fouten nooit toegeven."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.