Peersman verlaat (licht) geblesseerd de training

DINSDAG, 26 APRIL 2005, 08:20 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Daniel Zitka zat afgelopen donderdag niet eens in de selectie voor het duel tegen Standard. Tot 's namiddags Jan Van Steenberghe met een dijverrekking uitviel. De Tsjech dus mee op afzondering en als tweede doelman op de bank.


Zo speelde Peersman dus tegen Standard, maar ook hij viel vandaag geblesseerd uit.
"Dinsdag (vandaag) nemen we een echografie. Maar het gaat allicht om een kleine verrekking, ik voelde niets scheuren. Het zou zonde zijn om zo kort na mijn wederoptreden weer uit te vallen, maar ik maak me niet al te veel zorgen. Het komt wel goed. Ik ben dit jaar al straffere stoten tegengekomen. Voor vrijdag zie ik weinig problemen", zei Peersman.

Zitka staat op het punt een contractverlenging te tekenen. "Het is goed voor het vertrouwen dat ze me een nieuwe overeenkomst aanbieden", aldus nog Zitka. "Maar als er een nieuwe keeper bijkomt, moet Tristan of ik vertrekken. Maar met z'n drieën vind ik het best oké. Vorige week was ik nog nummer drie, over een paar dagen kan ik titularis zijn. Zo snel kan het dus gaan."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.