Peersman in beeld bij NEC

WOENSDAG, 27 APRIL 2005, 01:10 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

Tristan Peersman krijgt voorlopig geen nieuw contract bij RSCA. De club heeft trouwens ook interesse in Proto. De kans bestaat dus dat Peersman weg moet. Mogelijk kan hij naar het Nederlandse NEC, dat interesse in de keeper toont.

Het vertrek van Gentenaar, einde contract, is een zekerheid. Daarom kwam NEC uit bij Tristan Peersman. De Nederlanders stuurden afgelopen vrijdag een scout naar de partij tegen Standard. Ze zijn van plan de 25-jarige keeper nog een paar keer te komen bekijken.Het standpunt van paars-wit is duidelijk. Peersman heeft nog een overeenkomst tot 2006, die wordt voorlopig niet verlengd. Voor volgend seizoen kijkt de club in principe niet uit naar een nieuwe keeper, al hangt veel af van de verdere evolutie van Peersman. Als die vertrekt, is Proto de eerste gegadigde.

Overigens was er gisteren ook nog slecht nieuws voor het gewezen sluitstuk van de nationale ploeg. Hij raakt zo goed als zeker niet fit voor het duel vrijdag in Westerlo. Zitka staat normaal gezien tussen de palen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.