Daniel Zitka wellicht onder de lat tegen Westerlo

WOENSDAG, 27 APRIL 2005, 08:18 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Naar alle waarschijnlijkheid verdedigt Daniel Zitka vrijdag in Westerlo het Anderlecht-doel. "Peersman heeft inderdaad een contractuur opgelopen", aldus trainer Vercauteren.


"Hij ondergaat nog een bijkomende echografie, maar het ziet er niet te best uit. Van Steenberghe probeert waarschijnlijk morgen de loopoefeningen te hervatten. Maar of één training op donderdag volstaat om een match te spelen?"
Als Peersman en Van Steenberghe out zijn, komt de jonge Van Den Noortgaete weer op de bank.

Daniel Zitka, die veiligheidshalve aan de invallerspartijen tegen Standard en Westerlo verzaakt, voelt zich er in ieder geval fysiek klaar voor. ",Na mijn armbreuk ben ik weer volledig fit. Mentaal ligt het iets moeilijker. Het is toch al van 5 december geleden dat ik nog een match met inzet speelde", aldus de keeper die amper twee wedstrijden met de invallers achter de rug heeft.

Zitka straalt de jongste dagen opvallend veel zekerheid uit. "Het is goed voor het vertrouwen dat de club me een contractverlenging aanbiedt. Maar als er straks een nieuwe keeper komt, zijn vier doelmannen echt wel van het goede te veel. Dan moet Tristan of ik vertrekken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.