Anderlecht wint zonder overtuiging: 0-3

ZONDAG, 18 AUGUSTUS 2013, 20:45 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft zondagnamiddag eenvoudig kunnen winnen van Waasland-Beveren. 0-3 werd het op de Freethiel. Alle drie doelpunten vielen in de tweede helft dankzij Kljestan, Acheampong en Gillet.


Over de heerste helft valt niet veel te schrijven. Er waren geen goals, amper kansen en het tempo lag zeer laag. Enkel Frank Acheampong kon een keer dreigen, voor de rest een zeer zwak deel van het duel.

Gelukkig was de tweede helft een beetje anders al kon het ons toch ook niet in overtuigen. Oumarou was de enige bij Waasland-Beveren die iet of wat kon dreigen. Het was dankzij een doelpunt van Sacha Kljestan dat er toch wat vuur in de wedstrijd kwam: 0-1. Een mooie cadeau voor zijn 100ste wedstrijd.

Ook nu was Silvio Proto weer goed voor een assist aan Frank Acheampong: 0-2 en wedstrijd gespeeld. het leek wel een herhaling van de vorige wedstrijd ... .

In de slotminuten was Gillet nog goed voor de eindscore nadat hij de bal in de netten kon koppen: 0-3.

Score: 0-3
Goal(s): 74' Kljestan 0-1, 82' Acheampong 0-2, 92' Gillet 0-3

Waasland-Beveren:Coosemans, D'Ulivo, Belhocine, Gershon, Cale (78' Siebe Blondelle), Sibum, Maric (79' René Sterckx), Henkens, Lebbihi, Trickovski, Demjan (46' Aboubakar Oumarou)
Anderlecht:Proto, Gillet, Kouyaté, Nuytinck, Deschacht, Kljestan, Milivojevic (46' De Zeeuw), Praet (46' Tielemans), Bruno, Acheampong (87' Lukaku), Suarez

Geel: Hrvoje Cale
Rood: /

Scheidsrechter: Johan Verbist
Stadion: Freethielanderlecht-online forum