Jongeren: nationale selectie en uitslagen

MAANDAG, 18 NOVEMBER 2013, 20:12 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Thierry Siquet, trainer van de nationale U15, heeft maar liefst zes Anderlechtspelers opgeroepen voor de wedstrijd tegen Luxemburg op 20 november om 16.30 uur.


Het gaat om Francesco Antonucci, Sebastiaan Bornauw, Milan Corryn, Michiel De Looze, Hannes Delcroix en Mile Svilar. Het duel gaat door in Terrain Am Ge'er - Rue du Moulin, Schieren (GD Luxembourg).

Milan Corryn en Michiel De Looze konden zaterdag bij de U15 nog scoren tegen Charleroi (4-0). Arno Van Keilegom en Stefan Sljuka waren de andere twee doelpuntenmakers.

De U16 van Thierry Verjans konden eveneens winnen met 2-1. Nando Nostlinger zetten de 1-0 op het scorebord. Nadien konden de Zebra's de gelijkmaker scoren door een fout van Sebastiaan Bornauw in de kleine rechthoek. Ilias Benamar zorgde in de tweede helft dan toch voor de overwinning.

De U19 hebben zijn in Charleroi gaan winnen met 1-3 dankzij doelpunten van Luca Falsaperla (pen), Boubacar Diallo(pen) en Mohcine Zoubeir. Doelman Liam Bossin geraakte geblesseerd tijdens de opwarming en werd vervangen door Xavier Gies. Gelukkig is het niet erg en kan hij dinsdag terug het veld op.

Ook de U17 wonnen, dit met 2-3 na doelpunten van Oliver Sarkic, Dodi Lukebakio Ngandoli en Andréa Morias.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.