John van den Brom: "Onverklaarbaar"

ZATERDAG, 1 FEBRUARI 2014, 10:12 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

"Die overwinning tegen Club Brugge heeft ons een enorme boost gegeven maar dan is het vijf dagen later, en dan is alles weer weg. Dat is gewoonweg onverklaarbaar", begint John van den Brom tegenover Sporza radio.


"Je kan van heel veel dingen een oorzaak zoeken en vinden. Maar wat wij deze avond hebben laten zien was een ontgoocheling ten top."

"Ik heb een lusteloos Anderlecht gezien, lusteloos al voor de wedstrijd en daar had ik ze al voor gewaarschuwd. We hebben ze niet bij de les gekregen voor deze wedstrijd. We doen alles samen en dan is het verwijt naar mezelf toe dat ik dat niet voor elkaar gekregen heb."

Van den Brom startte ook maar met één spits tegen Lierse. "Het maakt niet uit in wat voor systeem je speelt. Je kan in verschillende manieren spelen en afhankelijk van de tegenstander maak je een keuze. Het middenveld moest vanavond bepalend geweest zijn en dat hebben we niet goed gedaan, net zoals we bijna alles niet goed hebben gedaan."

"De titel is nu ver weg. Je blijft hopen dat we een boost krijgen door grote wedstrijd, maar we laten het afweten in kleine wedstrijden. Dat is een harde conclusie dat je moet stellen. De afstand qua punten maar ook het spelgevoel wordt groter en groter."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.