Viareggio: Anderlecht wipt ook Atalanta

DONDERDAG, 13 FEBRUARI 2014, 17:15 - Garrincha

Op de Viareggio Cup heeft Anderlecht zopas het Italiaanse Atalanta uitgeschakeld. De paars-witte U19 won met 3-2, dankzij twee doelpunten van Nabil Jaadi en één van Aaron Leya Iseka. In de halve finale wacht Palermo.

Jaadi bracht Anderlecht net voor het halfuur op voorsprong, maar Varano bracht de Italianen nog voor de rust op gelijke hoogte. Kort na de rust pakte Gies een strafschop van Bangal. Op het uur kreeg Atalanta een nieuwe penalty. Varano maakte er 1-2 van. Na 65 minuten bracht Leya Iseka de bordjes opnieuw op gelijke hoogte. In blessuretijd verloste Jaadi Anderlecht door de 3-2 vanop de stip tegen de netten te prikken.

Anderlecht neemt het overmorgen in de halve finale op tegen Palermo. In de andere halve finale neemt Fiorentina het dan op tegen AC Milan.

Score: 3-2
Doelpunten: 27' Jaadi 1-0, 41' Varano 1-1, 58' Varano 1-2, 65' Leya Iseka 2-2, 93' Jaadi 3-2

Opstelling: Gies, Carvalho, Haagen, A. D'Alberto, Matthys, Bastien, Dendoncker, Kawaya, Soumare, Jaadi, Leya Iseka
Invallers: Bossin, Isci, Bourard, Kindermans, Lapage, H'Maidat, Falsaperla