"Wij zijn nooit bepalende spelers geweest"

DINSDAG, 25 FEBRUARI 2014, 09:06 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Olivier Deschacht was gisteren te gast in 'De Kleedkamer' op Sporting Telenet en legde daar de vinger op de paars-witte wonde. "De spelers naar wie nu gekeken wordt om de kar te trekken, zijn dienende spelers en geen bepalende."


"Onze beste spelers zijn vertrokken en Matias Suarez, die met een flits in zijn eentje een wedstrijd kan beslissen, is geblesseerd. De jonge spelers moeten nu de ploeg dragen, maar dat gaat met vallen en opstaan. En dus kijkt men naar jongens als Proto, Gillet, Kljestan en mezelf om de kar te trekken, maar wij zijn altijd dienende spelers geweest, geen bepalende", legt Deschacht uit.

"Ik ben geen leider op het veld, dat laat mijn positie niet toe", gaat Deschacht verder. "De voorbije jaren speelde ik steeds in dienst van een Boussoufa of Jovanovic." De linksachter geeft ook aan iemand als Lucas Biglia te missen. "We hebben nood aan een verdedigende middenvelder die altijd de bal durft te vragen, ook als het minder gaat."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.