Mbokani:" Dankzij Anderlecht dat ik hier sta"

ZONDAG, 1 FEBRUARI 2015, 15:22 - Roxy
Anderlecht-Online No Image Found

Dieumerci Mbokani is paars-wit nog niet vergeten. Hij kon zaterdagavond winnen met DR Congo tegen Congo-Brazzaville met 4-2. Hij scoorde twee keer en had na de wedstrijd woorden van lof voor zijn ex-club.


"Al heel het toernooi voel ik me heel goed maar een doelpunt ontbrak nog. Dat ik vandaag twee keer scoorde, is geweldig voor mezelf, voor mijn ploeggenoten en voor de hele Congolese bevolking", legt Dieumerci Mbokani uit aan de webstek van paars-wit.

"Het is mede dankzij RSCA dat ik hier nu sta. Ze hebben mij goed geholpen met de revalidatie en door hun goede zorgen kon ik een maand vroeger uit blessure terugkeren. Ik draag deze overwinning dan ook op aan Anderlecht. Ik wil graag Herman Van Holsbeeck en Besnik Hasi bedanken. Ook Marc, de kiné, en mijn begeleider Jean-Francois wil ik danken voor de dagelijkse steun. Anderlecht blijft voor altijd mijn thuis en de club van mijn hart."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.