Bijzonder zwak Anderlecht onderuit tegen amateurs

WOENSDAG, 3 AUGUSTUS 2005, 18:50 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

Een bleek paars-wit verloor zowaar tegen Neftchi dat vorige week nog met 5-0 werd weggeblazen. De kwalificatie voor de 3e ronde kwam weliswaar nooit in gevaar, maar RSCA keert toch met het schaamrood op de wangen terug huiswaarts.


Lang stond de 0-0 niet op het bord. Neftchi scoorde al na 4 minuten toen Zitka een strafschopfout maakte op een doorgebroken speler. Cordas trapte binnen: 1-0. Even later kwamen de Brusselaars nog goed weg toen de snelle Cordas doorbrak, maar Zitka redde. Anderlecht had moeite met de doorsteekpasses van de voetbaldwergen, maar een goal viel er niet meer uit.
Paars-wit zelf was pas na een half uur gevaarlijk vanop een stilstaande fase.

In de tweede helft schoof Anderlecht langzaam op. Er kwamen enkele kansen, maar ook Bakoe was gevaarlijk. Jestrovic en Akin mochten dan nog invallen en creëerden meteen ook meer mogelijkheden, maar zonder echt doelgevaar. Neftchi was nog het dichtste bij een nieuwe treffer, maar de lat bracht redding.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.