Sylla meteen anderhalve maand out?

MAANDAG, 2 FEBRUARI 2015, 07:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met Idrissa Sylla heeft Anderlecht zijn nieuwe spits beet, maar het zal nog even moeten wachten alvorens het de Guineeër kan inzetten. De aanvaller heeft een scheur in de adductoren en is één tot anderhalve maand buiten strijd.


Sylla sukkelt al van voor de winterstop met de blessure, maar met een inspuiting kon hij zaterdag toch starten in de kwartfinale van de Africa Cup. Na één helft moest hij echter naar de kant. Volgens Het Nieuwsblad wist Anderlecht van de blessure en ging het ervan uit dat het niet zou verergeren.

Door deze blessure heeft Anderlecht ook minder moeten betalen voor Sylla. Aanvankelijk vroeg Essevee twee miljoen euro, maar nu stelde het zich tevreden met een bedrag tussen de één en anderhalf miljoen euro.

Dat Sylla een transfer naar Anderlecht nu toch zat zitten, heeft te maken met een plan van Besnik Hasi. De Anderlecht-coach zou eraan denken om in de toekomst met twee spitsen te gaan spelen: Sylla en Aleksandar Mitrovic.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.