Laatste transferdag: Cyriac out, verdediger in?

MAANDAG, 2 FEBRUARI 2015, 07:50 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Vanavond om middernacht sluit de transfermarkt. Herman Van Holsbeeck hoopt vandaag als nog een verdediger te strikken en Gohi Bi Cyriac wil na de komst van Idrissa Sylla graag vertrekken.


Cyriac vreest door de komst van Sylla nog minder aan spelen toe te komen. Omdat Sylla geblesseerd is, wil Anderlecht de Ivoriaan echter niet laten gaan en vraagt het twee miljoen euro. Makelaar Mogy Bayat bood Cyriac op huurbasis aan bij Lokeren, maar de Waaslanders hapten niet toe. Er is wel interesse uit het buitenland, onder meer uit de Verenigde Arabische Emiraten.

Op inkomend vlak heeft Anderlecht de jacht op een nieuwe verdediger nog niet opgegeven. Paars-wit vergaderde gisteren met makelaars Bayat, Patrick De Koster en Luciano D'Onofrio. Volgens D'Onofrio is het nog steeds mogelijk om Diego Reyes of Rolando te halen. Bayat onderhandelde met Lazio over Diego Novaretti.

Dat er nog een verdediger bijkomt, is zo goed als zeker. De vraag is alleen wie. De kans is reëel dat het een naam wordt die nog niet viel en dus verre van de eerste keuze was.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.