Conté: "Sylla en Mitrovic worden dodelijk duo"

DINSDAG, 3 FEBRUARI 2015, 07:39 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Idrissa Sylla keerde gisteren terug van de Africa Cup. Op de luchthaven werd hij opgewacht door zijn broer Seydouba. "Idrissa is erg blij met zijn transfer naar Anderlecht", zei die. "Anderlecht klinkt beter dan Wolverhampton."


Ook Sylla's manager Patrick De Koster was van de partij. Van Zaventem ging het meteen richting dokter Geert Declercq. Die onderzocht Sylla's adductorenblessure. "Ik denk dat Idrissa over drie tot vier weken weer kan voetballen", vertelde Ibrahima Conté, die samen met Sylla terugkeerde uit Africa.

Conté is erg blij dat zijn maatje van bij Zulte Waregem en Guinée nu ook in het Astridpark speelt. "Natuurlijk heb ik hem hier aangeprezen. Hij heeft de kwaliteiten om bij Anderlecht te spelen. Met zijn snelheid en beweeglijkheid kan hij volgens mij een dodelijk duo vormen met Aleksandar Mitrovic. Jammer dat hij woensdag nog niet kan meedoen tegen Gent."

Sylla zelf mocht van Anderlecht nog niet met de pers praten.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.