Hasi: "Suarez heeft liefde en warmte nodig"

DINSDAG, 3 FEBRUARI 2015, 19:38 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Besnik Hasi sprak zich tijdens de persbabbel ook uit over Youri Tielemans en Matias Suarez. Het is duidelijk dat de coach de Argentijn nog niet heeft afgeschreven.


"Hij heeft een moeilijke periode en heeft liefde en warmte nodig. Het is niet gemakkelijk voor hem, maar je moet je club altijd respecteren. Het is niet zo dat hij na zijn vakantie niet teruggekeerd is, maar hij is gewoon meteen naar Barcelona gegaan. Ik begrijp dat, maar er moet goeie communicatie zijn. En als hij fit is, reken ik nog op hem", aldus Hasi over Suarez.

De coach neemt het ook op voor Youri Tielemans: "Hij heeft leiderscapaciteiten, maar hij hoeft momenteel geen leider te zijn. Hij wil dat, maar dat zorgt voor extra druk. Hij wordt ook anders bekeken door de media en de supporters. Iedereen analyseert alles dieper. Maar ik maak me geen zorgen. Ik geef hem vertrouwen en ik weet dat de fans dol op hem zijn."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.