Rolando voorgesteld op Anderlecht

DONDERDAG, 5 FEBRUARI 2015, 14:35 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Vandaag werd Rolando voorgesteld op Anderlecht. Hij liet direct een intelligente en doortastende indruk na. En benadrukte dat niemand hem had moeten overtuigen om bij Anderlecht te komen spelen.


"Ik ben fysiek in orde, maar zoals jullie weten heb ik lang niet gespeeld. Ik denk twee à drie matchen nodig te hebben vooraleer ik helemaal top zal zijn. Maar ik kan onmiddellijk aan de slag", vertelde de Portugees, in perfect Frans trouwens.

Hij lichtte ook nog zijn keuze voor Anderlecht toe want er was ook interesse van Zenit, Juventus en Inter Milan: "Iedereen kent Anderlecht wel, ook in Portugal. En in het voetbal moet je keuzes maken. Ik moet nu vooral spelen en na lang nadenken was Anderlecht daarvoor de beste keuze."

"Met Steven Defour heb ik ook een ex-ploeggenoot om me te helpen. Het is heel belangrijk voor mij dat hij hier is. Hij is een fijne vent en een vriend. En dat heb je nodig bij een nieuwe club. Het zal alles makkelijker maken, want hij kan me wegwijs maken", zei de Portugees.

Defour heeft hem in ieder geval niet moeten overtuigen om naar Anderlecht te komen: "Niemand moest me overtuigen. Ik heb gewoon mijn tijd genomen en dan mijn keuze gemaakt. 'MIJN' keuze! Wat ik kan bijbrengen? Dat moet je aan de coach vragen. Ervaring zegt hij? Wel, dan kent hij iets van voetbal", voegde hij er al lachend toe.

En dan nog zijn opmerkelijke keuze voor het nummer 13: "Maar ik hou van de '13'. Ik ben met 13 mijn carrière begonnen en toen ik hoorde dat die nog vrij was, twijfelde ik niet."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.