Hasi is tevreden met zijn twee nieuwe versterkingen

DONDERDAG, 5 FEBRUARI 2015, 18:30 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Deze namiddag werden Idrissa Sylla en Rolando, onder massale persbelangstelling, voorgesteld door Roger Vanden Stock, Herman Van Holsbeeck en Besnik Hasi. Deze laatste is enorm opgetogen met zijn twee nieuwe spelers.


Over Idrissa Sylla:
“Ik ben zeer tevreden met mijn twee nieuwe spelers. We volgden Sylla al lang en wilden hem eigenlijk vorige zomer al binnenhalen. Dit lukte niet, maar we zijn hem blijven volgen. Dit seizoen heeft hij nog progressie gemaakt en ik ben er zeker van dat hij bij ons nog beter zal worden. Door een blessure is hij niet meteen beschikbaar, maar hopelijk is hij snel fit om de concurrentie met mijn andere spitsen aan te gaan.”

Over Rolando:
“Met Rolando krijg ik er een centrale verdediger met veel kwaliteit, ervaring en gestalte bij. Ik had nooit gedacht dat een speler van zo’n kaliber naar een club als Anderlecht wilt komen. Hij is Portugees international en heeft al veel gewonnen in zijn carrière. Hij gaat onze jonge ploeg veel kunnen bijbrengen. Rolando spreekt ook vlot Frans wat zijn integratie in deze groep nog zal vergemakkelijken."





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.