Vanden Stock: "Verplicht om creatieve oplossingen te zoeken"

VRIJDAG, 6 FEBRUARI 2015, 18:57 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft een geslaagde wintermercato achter de rug. Ze haalden Marko Marin en Rolando binnen. Twee grote namen met internationale ervaring.


"Op een gegeven moment waren we verplicht om creatieve oplossingen te zoeken", legt Vanden Stock de transferpolitiek uit. "Zulke mannen kan je ook niet kopen, want die folietjes doen we niet meer. We proberen gezond te blijven en de Financial Fair Play-regels te volgen."

"Maar nu hebben we wel twee internationale vedetten. Ze hebben misschien wel een tekort aan matchritme en dat is een risico, maar een berekend. Wij moeten hun honger weer aanwakkeren om hun niveau terug te halen", gaat de voorzitter verder.

Als dit een succes wordt, gaat Anderlecht die piste nog volgen?: "Ja, we hebben veel jeugd en daar moeten we ervaring bij hebben. Als die jongens dat kunnen overbrengen, kunnen we dit in de toekomst nog overwegen", besluit Vanden Stock.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.