Tielemans: "Ik respecteer de fans"

ZATERDAG, 7 FEBRUARI 2015, 09:43 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Ondanks zijn jonge leeftijd kan Youri Tielemans de fluitconcerten van de fans goed plaatsen. De jongeling zit momenteel in een dip, niet geheel verwonderlijk, gezien zijn leeftijd. Zelf wil hij dat niet aanvaarden.


"Op het moment zelf was ik zo boos op mezelf dat ik bijna niks heb gehoord. Achteraf hoorde ik dat mijn eigen supporters hadden gefloten en was ik nog meer gefrustreerd. Maar ik respecteer de fans", reageert Tielmans op de fluiconcerten. "Ze betalen veel geld om naar het stadion te komen en een goeie match te zien. Ze hebben het recht om te fluiten als ze dat willen. Ik denk niet dat het gefluit op mij persoonlijk was gericht. Daarna hebben ze trouwens ook nog mijn naam gescandeerd."

"Mensen zeggen dat het normaal is op mijn leeftijd, maar ik kan dat niet aanvaarden. Als ik op het veld kom, is dat om goed te spelen, niet om slecht te zijn", zegt hij over de dip waar hij momenteel inzit. Het is dan ook niet simpel voor de jongeling, naast voetbal is er ook nog schoolwerk, "Ik heb bijna geen tijd meer voor ontspanning. Maar ik zou het niet anders willen. Ik wil mijn diploma halen en ik wil prof worden. Ik ben nu mijn tweede jaar prof en wil dat zo houden. Op het einde van het jaar zal ik mijn diploma hebben. Dan kan ik honderd procent focussen op voetbal."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.