Kljestan: "Ik speelde het liefst met Biglia"

ZATERDAG, 7 FEBRUARI 2015, 19:43 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Sascha Kljestan kijkt samen met RSCA TV terug op zijn carrière bij Anderlecht. Hij had ook nog enkele mooie afscheidswoorden voor de supporters.


"Ik denk dat de beste speler waar ik mee samengespeeld heb, Mbark Boussoufa was. Ik vond hem altijd een heel speciale en unieke speler", begint Kljestan, "Ik voetbalde het liefst met Lucas Biglia. Omdat we zo'n speciale band hadden als we samen op het veld stonden. Iedereen wist dat het op het middenveld goed zou gaan als wij samen speelden. Onze relatie was heel goed op het veld en gedurende drie jaar waren we een van de beste duo's op het middenveld in België.

"Ik zal zeker terugkeren. Ik denk dat Anderlecht altijd een deel van mijn leven zal blijven en vanaf nu word ik supporter van de ploeg", zegt Kljestan.

Hij had ook nog enkele mooie woorden voor de supporters: "Bedankt om mij in julllie familie en in jullie harten op te nemen. Anderlecht zal mij altijd nauw aan het hart liggen en vanaf nu ben ik, net als jullie, supporter. Ik hoop dat jullie mijn carrière zullen blijven volgen en dat Anderlecht, met jullie steun, de 34ste landstitel zal binnenhalen."



anderlecht-online forum