Defour: "Trainer moet keuzes maken"

MAANDAG, 9 FEBRUARI 2015, 07:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met zijn vijfde doelpunt van het seizoen stelde Steven Defour de zege voor Anderlecht helemaal veilig. "Het was een belangrijke goal", sprak hij achteraf. "Ik hou er wel van om te scoren in Brugge."


Anderlecht speelde een sterke eerste helft, maar na de pauze was het heel wat minder. Dat beseft Defour ook. "We begonnen goed aan de wedstrijd. We toonden de juiste mentaliteit en dan komt het individueel talent bovendrijven. Na de rust lieten we Cercle komen, maar ze konden niet gevaarlijk worden. Maar dit is wel een werkpunt."

Eerder op de dag verloor Club Brugge met 2-0 bij Kortrijk. Anderlecht verkleint de kloof zo tot vier punten. "Het is altijd beter om de play-offs aan te vatten met een voorsprong dan met een achterstand", aldus Defour. De middenvelder ziet de komende weken positief tegemoet. "De geblesseerden en Africa Cup-gangers komen terug. Dit zorgt voor meer concurrentie. De coach zal keuzes moeten maken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.