“Nood aan solidariteit tussen alle clubs”

DINSDAG, 10 FEBRUARI 2015, 14:54 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht-voorzitter Roger Vanden Stock heeft in een persbericht gereageerd op het ontslag van Steven Martens als CEO bij de voetbalbond. “Hij gaf het Belgisch voetbal een nieuw elan op commercieel vlak en inzake fan-beleving.”


Vanden Stock wil Martens bedanken voor het goede werk dat hij geleverd heeft de voorbije jaren. “Hij vereenvoudigde een aantal procedures voor de amateur- en profclubs en dynamiseerde de structuren van de voetbalbond”, stipt Vanden Stock aan. “Hij heeft inderdaad ook fouten gemaakt, maar het is jammer dat hij hier een erg hoge prijs voor betaalt. Hij had misschien een ander lot verdiend.”

Vanden Stock roept iedereen op om de interne spelletjes op de bond achterwege te laten en te denken in het belang van het Belgisch voetbal. “Anderlecht zal dit steeds doen. We hopen dat achterhoedegevechten niet zullen lijden tot een onherroepelijke wanorde en de versplintering van het Belgisch voetbal. Het Belgisch voetbal is alleen gebaat bij solidariteit tussen alle clubs.”




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.