Kljestan: "Via Red Bulls naar WK 2018"

WOENSDAG, 11 FEBRUARI 2015, 07:55 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

New York Red Bulls stelde gisteren zijn nieuwe middenvelder Sacha Kljestan voor aan de pers. De oud-speler van Anderlecht klonk erg gemotiveerd. "Ik wil een leider zijn in dit team en weer international worden."


Kljestan vertelde uit te kijken naar de uitdaging die hem in New York wacht. "Ik wil één van de leiders van dit team worden. Red Bulls won de MLS-competitie nog nooit, dus dat wordt een enorme uitdaging. We willen de supporters fier maken."

Nadat hij zijn basisplaats verloor bij Anderlecht, overkwam Kljestan hetzelfde bij de nationale ploeg. "Ik wil bewijzen dat ik één van de beste middenvelders van de MLS ben en zo mijn plaats bij Team USA heroveren. Ik hoop erbij te zijn op het WK in 2018. Ik denk niet dat ik mijn laatste interland al gespeeld heb."

New York is voor Kljestan ook een beetje thuiskomen. Tussen 2003 en 2005 speelde hij voor het universiteitsteam van Seton Hall. "Die periode was één van de beste in mijn leven. Ik heb hier nog veel vrienden. Mijn vrouw en ik kijken ernaar uit om hier terug te keren."



anderlecht-online forum