Scholl, Bourard & co rekenen op uw steun

WOENSDAG, 11 FEBRUARI 2015, 15:18 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Maandag 23 februari staat de achtste finale van de Youth League op het programma. De U21 van Anderlecht nemen het in het Constant Vanden Stock-Stadion op tegen Barcelona. De aftrap wordt gegeven om 20 uur.


Twee jaar geleden zakten de Spanjaarden ook al eens af naar het Astridpark in het kader van de NextGen Series. Toen waren er meer dan 8.000 enthousiaste supporters aanwezig. De wedstrijd eindigde toen op 0-0. De volgende ploeg stond toen op het veld: Roef, Rivituso (62' Palmeri), De Wilde, Heylen, D'Alberto, Diarra, Bruno, Carvalho, Kabasele, Praet (91' Kawaya), Henen (91' Jaadi)

De U21 hebben niet echt een thuisbasis om te spelen, hun wedstrijden vinden over het algemeen afwisselend plaats in Tubeke, Denderleeuw, Neerpede of het Koning Boudewijn Stadion. Nu krijgen ze eindelijk opnieuw de kans om in hun eigen stadion te spelen, tot grote vreugde van vele trouwe supporters.

De toegang is gratis voor abonnees. Niet-abonnees betalen 5 euro. Deze jonge groep onder leiding van Mo Ouahbi kan uw onvoorwaardelijke steun zeker gebruiken!

Wij winst wordt de volgende tegenstander van paars-wit de winnaar van het treffen tussen Madrid en Porto.

Noteer dus zeker in uw agenda, maandag 23 februari, Anderlecht-Barcelona en kom onze jeugd aanmoedigen !!!



anderlecht-online forum