Hasi: "Het ligt niet meer in mijn handen"

VRIJDAG, 13 FEBRUARI 2015, 18:25 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Matias Suarez en Anderlecht leven nu al even op gespannen voet. Besnik Hasi verdedigde de Argentijn altijd maar moet nu ook bezwijken onder druk: "Ik hoop nog altijd dat het goed komt, maar het ligt niet meer in mijn handen;"


Suarez laat zich verzorgen bij dokter Cugat in Barcelona. Maar niemand die dit ook echt kan bevestigen. De speler zelf laat niks meer van zich horen.

"Het was de bedoeling om vorige week iemand naar Barcelona te sturen om daar met dokter Cugat te overleggen, maar dat is uiteindelijk afgesprongen. Maar er gaat wel iemand van de medische staf gaan", zegt Hasi.

"Wanneer ik nog contact met hem had? Voor Nieuwjaar en daarna is het bergaf gegaan. Ik hoop nog altijd dat het goed komt, maar het ligt niet meer in mijn handen. Dit gaat verder dan de relatie speler-coach. Er zijn bepaalde regels geschonden en de club heeft gelijk als ze respect eisen. Nu speelt het zich boven mijn hoofd af", aldus Hasi.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.